Jongeren

Toen ik klaar was met school wilde ik werken in een tuinpomp. Ik had veel plezier werken met water. Ik wilde iets maken dat in mijn tuin werkt, dus ben ik een project gestart en heb er de afgelopen 2 jaar aan gewerkt. Ik begon met het maken van een eenvoudig model voor een irrigatiesysteem, maar na een tijdje realiseerde ik me dat het zou werken met andere soorten pompen, dus hier is het: Een basiswaterpomp model. Dit is een vrij eenvoudige versie, de meer geavanceerde versies die ik zal hebben in de toekomst. De waterpomp heeft een tweedelige ontwerp met een waterpompkop die kan draaien. Een pompschacht die zich aan een katrol aan de achterkant van de pomp hecht. Een set leidingen die de waterpomp verbinden met de pompkop. Ik heb een optionele katrol in de basis, zodat de pijp systeem kan worden gedraaid om verschillende soorten pompen passen.

Mijn vader zei altijd dat je een goede pomp voor het geld vinden.

Mijn moeder zei altijd: "Als je haast hebt, krijg dan een goede deal. Als je een goede deal bent, heb je geen goede pomp nodig." Dus nam ik dat ter harte. Dus begon ik op zoek naar de beste deals online. Zoals ik ontdekte dat er niet zo veel online aanbiedingen voor kleine tuin pompen, ik het opzetten van deze blog om u te laten zien wat ik vond. Ik hou ervan om te kunnen delen wat ik vind met je. Ik denk dat het een geweldige manier om nieuwe ideeën over tuin pomp kopen te leren. En ik hoop dat je hier een paar dingen vindt waar je van houdt. Dat is wat ik leuk vind aan deze blog: de diversiteit. Deze blog zal u het goede, het slechte en het lelijke laten zien. Er zijn geen winnaars en geen verliezers. Dit is een blog over tuinieren pomp prijzen.

Mijn Ebook, die heet "Plant and Pump" bevat al mijn ervaring met plantenpomp en tuinpomp. Ik heb deze site gemaakt omdat ik voelde dat er een gebrek aan informatie over het onderwerp op het internet, dat is frustrerend en ook omdat het kost veel tijd om de informatie te maken.

Installatie en pomp

Efficiënte plantenpomp – Efficiënte pomp is efficiënter dan conventionele pomp. De belangrijkste reden voor het verschil is omdat er geen bewegende delen tussen de pomp en de planten. Er zijn echter ook andere overwegingen. Met een efficiënte pomp is het bijvoorbeeld moeilijker om water te verplaatsen, wat belangrijk is voor planten. Er zijn dus twee belangrijke overwegingen, die het verschil kunnen maken in de efficiëntie van een efficiënte plantenpomp en een efficiënte tuinpomp. Ten eerste is er de hoeveelheid water die nodig is voor de pomp.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik heb ze gezien in tijdschriften, op websites of zelfs in het echte leven en ik kon de voordelen die het zou kunnen brengen zien. Na wat onderzoek en veel testen heb ik besloten om de sprong te wagen en deel te nemen aan dit project. Mijn doel hier is om u te voorzien van informatie en begeleiding over hoe u het opzetten van uw eigen tuin pomp. Ik zal ook delen mijn ervaringen langs de weg en mijn gedachten over het onderwerp. Als hobby, mijn belangrijkste focus is tuinieren en een passie voor het mooie buitenleven. Ik maak graag foto's en deel mijn avonturen omdat het me inspireert om avontuurlijker te zijn. Ik hou ook van experimenteren en nieuwe dingen proberen. Dus wees niet bang, ik ben hier om mijn ervaring met u te delen en anderen te helpen die geen idee hebben hoe dit ding te doen. Ik hoop dat je het nuttig vindt en als gevolg daarvan hoef je geen tijd, geld of energie te verspillen aan iets dat niet werkt.

Op sociale media vind je me hier en hier. De beste manier om contact met mij op is om een bericht achter te laten op de opmerkingen sectie aan de onderkant van elke blog post.

Ik ben een grote fan van modern, groen leven en modern tuinieren, wat mijn grootste passie is. Als tuinpompoperator kan ik een brede selectie producten en producten aanbieden in mijn winkel, van handpompen en kruidenmolens tot pompzakken en irrigatiepijpen. Ik werk ook regelmatig aan de bouw van een groene tuin rond het huis, inclusief bomen, struiken en gras. Als u geïnteresseerd bent in tuin pomp operatie, check out mijn blog of winkel. De eerste van mijn groene tuin artikelen werd geplaatst in juni 2014, en er is veel gebeurd sindsdien. Vandaag ben ik erg blij om aan te kondigen dat ik mijn nieuwe winkel zal openen, op vrijdag 31 maart 20